Περιγραφή
PURE OIL ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΚΑΡΥΔΑΣ
COCONUT OIL

Το έλαιο καρύδας είναι γνωστό για τις καλλυντικές ιδιότητές του καθώς λόγω της σύστασης του σε λιπαρά οξέα, βιταμίνη Ε και φυτοστερόλες συμβάλλει στην υγιή όψη της επιδερμίδας χάρη στην ενυδάτωση, λάμψη, ελαστικότητα και απαλή υφή που της προσδίδει. Η στερεοποίηση του ελαίου σε χαμηλές θερμοκρασίες είναι φυσικό φαινόμενο.




Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές